Default Store View Eng

Tel: +385 1 3633685 | Mob: +385 99 881 4017

Više o uvjetima dostave saznajte ovdje

O nama

Karma Music  Shop je trgovačko-izdavački obrt i internet trgovina iz Zagreba, specijalizirana za prodaju i kupnju rabljenih gramofonskih ploča, CD-a, DVD-a, audio kazeta (MC), i filmskih plakata, te ostale filmske i muzičke memorabilije. Trenutačno na lageru, kojeg proširujemo svaki dan novim naslovima, imamo više od 30.000 upisanih artikala i još otprilike 10.000 neupisanih artikala, koji su na raznim rasprodajama.

Naš glavni cilj je ponuditi diskofilima i slušateljima što širi spektar naslova s kompletne muzičke scene, domaće i strane, a također i raritetna izdanja, koja nisu lako pronađiva, te vrhunsku kvalitetu u kondicijama. Za one koji žele kupiti jeftino nudimo na tisuće jeftinih i u katalog neupisanih artikala, već od 1 kunu. Za veće količine dajemo mogućnost direktnog pogađanja za cijenu.

 Otkupljujemo male i velike kolekcije gramofonskih  ploča, nudimo poštenu  cijenu u našem dućanu u Zagrebu na Trešnjevci (preko puta parka Stara Trešnjevka) na adresi Podgorska 3 (sa Ozaljske ulice možete vidjeti naš dućan, prednji dio dućana je u staklu sa prepoznatljivim žutim logom sunce sa znakom mira ili tzv. „ peace“) ili dolazimo na vašu adresu. Za bilo kakve dodatne informacije kontaktirajte nas emailom, nazovite telefonom ili navratite u naš dućan!


KARMA MUSIC SHOP